Útinform

2024.06.06. 07:30

Ezeken a helyeken végeznek közúti munkálatokat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a csütörtökön érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton,

  • Abony környékén növényzetgondozási munkákat végeznek. A 88-as és a 93-as kilométer között mozgó tereléssel az aktuális munkaterületnél a fél útpályát lezárják. 
  • Szolnoknál, a Szent István Tisza hídon, a 99-es kilométer környezetében javítási munkákat végeznek, a fél útpályát lezárják. 
  • Törökszentmiklós elkerülő szakaszán, a 116-os és a 119-es kilométernél az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkálatok miatt sávelhúzással terelik a forgalmat. 
  • Kisújszállás elkerülő szakaszán, a 142-es és a 144-es, majd a 149-es kilométernél is félpályás lezárás mellett dolgoznak hídépítés, illetve az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt. Mindhárom helyen napközben jelzőőrök segítik a közlekedést. 
útinform
Illusztráció
Forrás: Útinform.hu

Kompközlekedés:

A folyami kompok általában 6:00-tól 18:00-ig, illetve 19:00-ig járnak, óránként.

Nem közlekedik a komp Tisza középső szakaszán, Vezseny és Martfű között műszaki okok miatt.

Kamionstop:

A következő kamiontilalom a hétvégén, június 8-án, szombaton 22 órától, másnap 22 óráig lesz érvényben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában