Maszkokat kérhetnek a szolnokiak

Köszönet azoknak, akik betartották a kijárási korlátozás szabályait! A fegyelmezettség az alapja annak, hogy túllegyünk a járványhelyzeten – mondta hétfői videóüzenetében a megyeszékhely polgármestere.

Hartai Gergely

Szalay Ferenc a koronavírus-járvány elleni védekezés kapcsán elmondta, Szolnokon jelenleg tizennyolcan tartózkodnak házi karanténban. Mindegyikük olyan személy, aki külföldről tért haza.

A városvezető ezután bejelentette, maszkokat juttatnak el a megyeszékhely közintézményeiben dolgozóknak, s azoknak, akik munkájuk során a legtöbbször érintkeznek emberekkel. Így elsősorban bolti eladók, taxisok, piaci árusok, buszsofőrök, valamint az iskolák, bölcsődék és óvodák alkalmazottai kapnak azokból.

Hozzátette, szeretnék a lehető legtöbb védőeszközt szétosztani a lakók között is. A maszkok iránti igényeket mától, kizárólag telefonon, az 56/503-850-es és az 56/503-860-as számokon lehet bejelenteni nyolc és tizenhat óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában