Hang versek

2020.02.04. 14:00

Jótékony célokra fordítják a különleges koncert bevételét Apátin

„Hang versek lélekmelengető zongoraest” címmel rendeztek a minap akusztikus koncertet a Művészetek Házában.

Illés Anita

Akusztikus koncertet rendeztek a Művészetek Házában

Fotó: Pesti József

A „Hang versek” megálmodója a jánoshidai Kajos Gábor volt, aki helyi előadókkal öt évvel ezelőtt, advent idején szervezte meg az első estet. Ez olyan jól sikerült, hogy utána több alkalommal lélekre hangolták a közönséget Jánoshidán.

Kajos Gábor elmondta, billentyűsként egy éve csatlakozott az EXPERIENCE zenekarhoz, melynek tagjait meghívta a tavalyi adventi estre. Majd az együttes egyik tagja, Borbás Zoltán kezdeményezte, hogy a „Hang-versekkel” lépjenek fel Jászapátin. Az akusztikus koncerten az előadók a magyar és nemzetközi popkultúra szívükhöz közel álló dalait szólaltatták meg. Műsorukban merítettek a film- és táncművészet, valamint az irodalom területéről is.

Az est jótékonysági célokat szolgált, a belépőjegyek árából befolyt összeget a szervezők a Jászapáti a Mi Városunk Alapítvány, valamint Jánoshida kulturális életéhez kapcsolódó rendezvények támogatására ajánlották fel.

Akusztikus koncertet rendeztek a Művészetek Házában
Fotó: Pesti József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!