Videóval és galériával

2020.08.09. 07:00

Mesekoncertet adtak a Szolnoki Szimfonikusok

Utazás a mesék világába családi koncert töltötte meg gyerekekkel és szüleikkel a Múzsák terét Szolnokon. Vasárnap délelőtt 10 órakor folytatódik.

Szoljon.hu/V.B.E.

Fotó: Vágó B. Endre

Mint azt az érdeklődők Szolnokról és az egész megyéből megszokhatták, a Szolnoki Szimfonikusok mindig kitalálnak valamit, amivel előadásaikat népszerű formában közel tudják juttatni a közönséghez. Így volt ez legutóbb is, amikor igazán nehéz feladatot vállaltak: a legkisebbeknek is szerettek volna zenei élményt nyújtani.

Mi más lehetne a kézenfekvő megoldás, mint közismert és generációkon át kedvelt mesefilmjeink zenéiből válogatni egy csokorra valót. A Dr. Bubó, A nagy ho-ho-ho horgász vagy az Ariel dalai, hogy csak néhány példát említsünk megmozgatták a zeneélvező közönség kiskorú tagjait.

Az egész produkció, a Hermann Szabolcs karmester vezette zenekar, Finta Zoltán énekes és Danyi Zsuzsi műsorvezető a szokásos magas minőséget hozták ezen a fülledt meleg kora estén. A zenekar az eseményt megismétli augusztus 9-én vasárnap délelőtt 10 órai kezdettel, a helyszín szintúgy a Múzsák tere lesz, a Tisza mozi és a Városi Galéria között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!