Galériával

2021.05.26. 12:35

Fesztiváljegyeket kaptak az egészségügyi dolgozók Szolnokon

A Tisza-tavi Fesztivál csapata 170 darab tiszteletjegyet ajánlott fel.

Rimóczi Ágnes

A Magyar Tavak Fesztiváljának a szervezői több mint egymillió forint értékben ajánlottak fel belépőket az egészségügyben dolgozóknak.

Jótékonysági jegyeket ajánlott fel megyei egészségügyi dolgozóknak a Tisza-tavi Fesztivál csapata. A szerdai jegyátadáson Debreczeni Ildikó fesztiváligazgató személyes érintettsége miatt kiemelte, hogy nagy köszönettel tartozik azoknak, akik segítettek abban, hogy ő és csapata is meggyógyulhasson a koronavírus okozta betegségből.

– Szeretnénk honorálni azt, amit értünk tettek. Ezért döntöttünk úgy, hogy 170 darab tiszteletjegyet ajánlunk fel – mondta el Debreczeni Ildikó.

A mintegy 1 millió 54 ezer forint értékű jegyeket a Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet, a MÁV kórház, a karcagi Kátai Gábor Kórház és a szolnoki háziorvosi szolgálat dolgozói, munkatársai között osztják majd szét.

– Előzetes felmérés alapján van rá igény, biztos vagyok benne, hogy nagy örömet okoz majd a kollégáinknak, hogy megtekinthetik a magas kultúrát képviselő Tisza-tavi Fesztivál egyik koncertjét. Köszönöm Ildikónak, hogy gondolt ránk – fejezte ki háláját a jegyek átvételekor Piroska Miklós, a Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet főigazgatója.

A karcagi kórház dolgozóinak járó jegyeket Nagyné László Erzsébet főigazgató vette át, a MÁV kórház nevében Bukorné Szőke Ildikó ápolási igazgató mondott köszönetet a tiszteletjegyekért. A jótékonysági jegyátadón Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke is kifejezte köszönetét: egyrészt az egészségügyi dolgozóknak, másrészt a Tisza-tavi Fesztivál csapatának.

– Az egészségügyi dolgozók, vagyis az önök munkájának köszönhetjük, hogy felszabadultan készülhetünk a nyárra, s biztosan önök is készülnek arra, hogy lesz lehetőségük az elmúlt időszakban felhalmozódott fáradalmakat kipihenni. Erre kiváló alkalom lehet a fesztivál nyújtotta kikapcsolódás – hangsúlyozta végül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!