martfű

2021.09.02. 17:00

Fotókból nyílt kiállítás a művelődési házban

Az augusztus minden esztendőben programok sokaságával telik a Tiszazug kapujában, idén sem volt ez másként. Asztalosné Kocsis Enikő, a városi művelődési központ vezetője elmondta, hogy sokszínű, családias rendezvények sorakoztak a hónapban.

P. Pusztai Nóra

Fotókból nyílt kiállítás a művelődési házban

Forrás: Martfű Média

A Martfűi Ünnepi Napok részeként például természetfotósok képeiből nyílt kiállítás az emeleti teremben.

– Hagyomány, hogy nyitányként olyan ipar- és/vagy képzőművészeti kiállítást szervezünk, melynek martfűi kötődése van. Ebben az évben azt éreztük, hogy fontos volt a pandémia ideje alatt az a természeti és épített környezet, ami körülvett minket. Amatőr és profi fotósoktól is érkeztek be képek – fejtette ki az intézményvezető.

A Martfű ezer arca című tárlat szeptember tizenkettedikéig tekinthető meg, azonban időközben már folyamatosan készülnek az őszi programokra is.

– Várjuk, milyen intézkedéseket kell bevezeti egy esetleges újabb járványhullám miatt, és reméljük, nem kell bezárni a házat. Azonban így is tudatosan készülünk az online világra is – hangsúlyozta az igazgató.

Fotókból nyílt kiállítás a művelődési házban
Fotó: Martfű Média

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!