koncertsorozat

2021.09.13. 12:00

Tombolt a közönség az Őszi Hacacáré jászberényi állomásán

Gyermekprogramokkal és koncerttel is várták az érdeklődőket.

Illés Anita

Sokak örömére Horváth Tamás is fellépett Jászberényben

Fotó: Pesti József

Vasárnap a Jászság fővárosába érkezett az Őszi Hacacáré országos koncertsorozat, mely ingyenes szórakozási lehetőséget biztosított a résztvevőknek. A JP Aréna parkolójában hagyományőrző előadással, koncertekkel, kirakodóvásárral és gyermekprogramokkal várták az érdeklődőket.

Fellépett a Jártató Ifjúsági Néptáncegyüttes, az Abba Tribute Show látványos műsora sokakat a rendezvényre csábított. Este Horváth Tamás a Sztárban sztár nyertese adott fergeteges koncertet. Jól ismert dalait a szép számú közönség együtt énekelte a zenésszel.

Sokak örömére Horváth Tamás is fellépett Jászberényben
Fotó: Pesti József

A buli előtt Pócs János a térség országgyűlési képviselője mondott köszöntőt.

– A rendezvény bizonyítéka annak, hogy a Jászságot nem lehet csak utakkal, munkahelyteremtéssel építeni. Mindenki számára fontos, hogy ott ahol él, jól érezze magát. Ennek alapja a sport és a kultúra – tette hozzá.

A program tűzijátékkal ért véget. Hosszú kényszerszünet, elzártság után a rendezvényt az összetartozás jegyében szervezték meg, ahol a fellépők és a közönség is újra egymásra találhatott.

A tűzijáték sem maradhatott el
Fotó: Pesti József

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!