Galériával

2021.10.24. 17:06

Táncház is várta a kicsiket Szolnokon

Zenétől volt hangos a szolnoki Cserkészház szombaton.

Kiss János

20211023 Szolnok Szombaton délután megtelt a Cserkészház vidám, táncolni vágyó emberekkel. A Szakajtó Szolnoki Népzenei Műhely Egyesület táncházat tartott, ahol egyaránt jól érezte magát az idősebb és fiatalabb korosztály is. A programok között szerepelt mesejáték, illetve az Aprók táncháza Makra Andrással és a Sodrás Népzenei Kisegyüttesel. Az est fénypontját a Táncház mindenkinek jelentette, ahol ének- és tánc tanítással egybekötve szórakozhattak a jelenlévők. Meghívott vendégként a DŰVŐ Zenekar húzta a talpalá valót. Fotó: Kiss János ÚN.

Szombaton délután megtelt a szolnoki Cserkészház vidám, táncolni vágyó emberekkel. A Szakajtó Szolnoki Népzenei Műhely Egyesület táncházat tartott, ahol egyaránt jól érezte magát az idősebb és fiatalabb korosztály is. A programok között szerepelt mesejáték, illetve az Aprók táncháza Makra Andrással és a Sodrás Népzenei Kisegyüttessel.

Az est fénypontját a táncház jelentette mindenkinek, ahol ének- és tánctanítással egybekötve szórakozhattak a jelenlévők. Meghívott vendégként a DŰVŐ Zenekar húzta a talp alá valót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!