Program

2023.04.27. 11:00

Vándorkiállítással kezdődött a városnapi fesztivál Jászfényszarun

Piknik Mozi, családi kerékpáros verseny, koncertek színesítik a programsorozatot.

Illés Anita

Harmadik alkalommal rendezik meg a kerékpáros teljesítménytúrát, mely évről évre nagy népszerűségnek örvend

Fotó: Pesti József

Tabák Lajos szociofotóit bemutató levéltári vándorkiállítással április 25-én kezdetét vette a május elsejéig tartó városnapi rendezvénysorozat Jászfényszarun. A Petőfi 200 emlékév jegyében rendezik meg csütörtök délután a XIII. Jász Fény vers- és prózamondó találkozót a Petőfi Sándor Művelődési Házban, ahol 17 órakor a Kávészünet együttes ad koncertet. 

Április 30-án, vasárnap ingyenes Piknik Mozival folytatódik a program a Bedekovich sétányon. A szabadtéri mozi 18 órától „nyitja meg kapuit”, naplemente után, 19.45-kor a Süsü, a sárkány kalandjai mesefilmet vetítik, 20.15-kor pedig a nagysikerű Mamma Mia című filmet nézhetik meg az érdeklődők. Május elseje, a fesztivál záró napja reggel zenés ébresztővel indul a város utcán. A nap folyamán többek között lesz Pető Ádám Emlékfutam, májusfadíszítés, motoros felvonulás, családi kerékpáros túraverseny, Bringa freestyle show, amatőr szkander verseny. Az eredményhirdetést követően 20 órakor sztárvendégek, Balássy Betti, Varga Ferenc és Betti Love lépnek színpadra.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!