Program

2023.05.11. 14:00

Haumann Péter előtt tisztelegnek a martfűi fesztivállal

Nagynevű színészek, emléktábla avatás. Hagyományteremtő céllal szervezik meg a Komédiás Fesztivált Martfűn. A hónap végi programsorozatnak a helyi művelődési ház ad otthont.

P. Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Színházi előadások, filmvetítések, ingyenes koncertek és kiállításmegnyitó – Komédiás Fesztiválra készülnek Martfűn. A Kabai Sándor Zsolt vezette M. M. Pódium Színház és a Martfű Városi Művelődési Központ közösen dolgozott a május 28. és június 2. közötti programok megszervezésén.

– Az együttműködés tavaly szeptemberben indult, azóta volt havonta minimum egy színházi előadás. Szeretnénk, ha az egyhetes fesztivált közösségi élménnyé válna, egyfajta hagyományt teremtenénk vele – mondta Székácsné Tálas Gabriella, az intézmény vezetője. 

Minden alkalommal egy nemrég eltávozott színészre emlékeznek majd. Az idei fesztivál programjai Haumann Péterhez kapcsolódnak, aki éppen egy éve lépett az égi színpadra. A hetet emléktábla avatással zárják, ahogy Rudolf Péter mond majd beszédet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!