Közösség

2023.12.13. 13:38

Varázslatos műsorral köszöntötték a szolnoki szépkorúakat az Aba-Novák Agórában - galériával

Az Aba-Novák Agora Kulturális Központ idén is megszervezte a „Szeretet és békesség órái” című karácsonyi műsorát. Az eseményen szépkorúakat láttak vendégül.

Köllő Judit

Táncos műsorral kedveskedtek a szolnoki időseknek

Fotó: Nagy Balázs

Az Aba-Novák Agora Kulturális Központ, mint minden évben ezúttal is megrendezte a Szeretet és békesség órái címmel a Szolnok Városi Klubok és Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesülete tagjainak szóló karácsonyi műsorát. A meghívottakat Szalay Ferenc polgármester köszöntötte az eseményen. 

– Mindannyiunk számára fontos a közösség és amikor tartozhatunk egy csoporthoz, igen fontosnak érezhetjük magunkat, hiszen tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül – mutatott rá az eseményen a településvezető.

– Kifejezetten fontos dolog, hogy a városban közel 40 idősekkel foglalkozó klub működik. Hálásak lehetünk az egyesületek vezetőinek azért, hogy egész évben szorgoskodnak azon, hogy a szépkorúak jól érezzék magukat. Külön köszönet azért is, hogy a szolnoki idősekkel foglalkozó klubok nem csak a tagokkal, hanem olyan emberekkel is törődnek, akik valamilyen hátrányosabb helyzetben vannak – mondott köszönetet a polgármester.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!