Programajánló

2024.01.05. 10:30

Pótszilveszter, asztrológiai előadás, és musical – jászkunsági programajánló péntekre

Csataszögön pótszilveszteri lázban ég majd a falu.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

PÉNTEK

SZOLNOK 

A kínai asztrológia rejtelmeibe kalauzolja el a hallgatóságot Kácsor Judit. Az asztrológus fél 5-től a Verseghy Ferenc Könyvtár Művészeti szalonjában a Mit ígér a bivaly hava címmel tart előadást. 

ÖCSÖD 

A Pantó Antal Hagyományőrző Egyesület délután fél 5-től regölésre hívja a helyeieket és környékbelieket a Körös Tájházhoz. 

KUNSZENTMÁRTON  

A Szent Márton Társulat bemutatja az Isten pénze musicalt. A zenés darabot második alkalommal tűzik műsorra, az előadások január 5-én, 6-án és 7-én este 7 órakor kezdődnek a Szabó Gyula Művelődési Központban.

TÚRKEVE

Túrkevén a Ligetben felállított jégpálya a téli szünet végéig, azaz vasárnapig nyitva tart. Péntektől vasárnapig a megadott időpontokban, így 10 és 12 óra között, 13 és 15 óra között, 16 és 18 óra között, valamint 19 és 21 óra között lehet pályára lépni.

CSATASZÖG

Csataszögön pótszilveszteri bulit tartanak. Este 9 órától fellép Roland, éjféltől a Horváth family szórakoztatja a nagyérdeműt. A színpadon Leilát meglepetés Dj követi, a művelődési házban tartott rendezvényen táncversenyt is szerveznek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!