Ki mit tud

2024.04.02. 11:30

Remek zenei produkciókkal rukkoltak elő a diákok a kisújszállási vetélkedőn – galériával

A versenyen 14 baptista középiskola 207 tanulója vett részt.

Daróczi Erzsébet

A Nagykun Baptista Oktatási Központ Illéssy Sándor Technikum és Szakképző Iskola Tagintézménye március 27-én, szerdán, a Vigadóban rendezte a SZÍNEK – Baptista Középiskolák IV. Országos Ki Mit Tud Vetélkedőjét. 

Több mint hetven zenés egyéni és csoportos produkciót láthattak az érdeklődők
Fotó: Daróczi Erzsébet

Dr. Kovács Tibor alpolgármester és Szász Veronika régiós igazgató gondolatai után Toldi Attila főigazgató azt kívánta mindenkinek, hogy szép élményekkel, hasznos tapasztalatokkal, új szakmai és baráti kapcsolatokkal gazdagodjon, illetve a Kisújszálláson eltöltött idő kellemes és maradandó élményt nyújtson mindenki számára.

A versenyt 14 baptista középiskola 207 tanulója részvételével rendezték meg. Előzetesen beküldték a kisfilmeket, illetve a fotó és képzőművészeti alkotásokat, melyeket a zsűri alaposan és hosszan tanácskozva értékelt. A rendezvényen pedig több mint hetven élő zenés egyéni és csoportos produkciót láthattak az érdeklődők a színpadon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!