Kosárlabda

2021.12.01. 06:47

Rogic távozik az Olajtól

Jövőre máshol folytatja pályafutását.

Varga Csaba

20211017 Szolnok Szolnoki Olajbányász - Pécs férfi kosárlabda bajnoki mérkőzés. Képen: Roko Rogic #32 Fotó: Mészáros János MJ Új Néplap

Fotó: Mészáros János

– Roko Rogic és a Szolnoki Olajbányász kosárlabda csapatának útjai a mai nappal elválnak – tájékoztatta az Olajofficial.hu-t Csősz Tamás a klub ügyvezető igazgatója. – A klub összes munkatársa nevében köszönöm neki mindazt a munkát, erőfeszítést, amit csapatunkért tett abban a nehéz időszakban, amikor Gelvis Solano pótlását kellett megoldania. Roko professzionális hozzáállása példaértékű, csak a legjobbakat kívánjuk neki a jövőben.

A horvát válogatott irányítója az alábbi szavakkal búcsúzik az Olajbányásztól: – Szeretném megköszönni az edzői stábnak és a vezetőségnek, hogy lehetőséget adott nekem Szolnokon, ahol rögtön éreztem, mennyit is jelent a városnak ez a sportág, ez a klub – mondta Rogic.

– Számos csapat ellen játszottam és számos szurkolótábort láttam a lelátókon, de az itteniek valami olyasmi birtokában vannak, ami mindenhonnan hiányzik: a lojalitás. Itt, ha éppen egy komolyabb vereséget szenvedsz, akkor is énekelnek, buzdítanak, és ez a mentalitás tényleg ritka. A csapatnak és nekik is sok sikert kívánok, ne feledjétek, most már mindig lesz egy ember Horvátországban, aki értetek/veletek szurkol. Hajrá Olaj!

Rogic (labdával) másutt folytatja pályafutását
Fotó: Mészáros János

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában