Asztalitenisz

2022.11.17. 07:00

Harmadik lett Hanna

A napokban rendezték meg a hagyományos Pintér Attila-emlékversenyt Orosházán az újoncok és a serdülők számára. A torna kiemelt minősítésű: „arany fokozatú” esemény. A Jászkun Volán Sport Club csapatát a 11 éves Holló Hanna képviselte.

Mészáros Géza

Hanna a jobb szélen, feketében

Fotó: Beküldött fotó

Az U11-es korosztályban a csoportkörben két győzelmet és egy vereséget könyvel­hetett el Hanna, amivel felkerült a 16-os főtáblára. 

A nyolcaddöntőben a 4. kiemelt kecskeméti Galamb Nóra ellen rendkívül fordulatos mérkőzésen győzött 3:2-re. A negyeddöntőben a soltvadkerti Sipos Zillénél 3:0 arányban bizonyult jobbnak, ezzel biztossá vált, hogy először szerez érmet arany fokozatú viadalon. Az elődöntőben a debreceni Koncz Júlia jobbnak bizonyult nála. 

A bronzéremmel így is az eddigi legjobb eredményét érte el, amivel három helyet előrelépve, a 10. pozícióba került a ranglistán. 

Hanna a versenyt követően részt vett a diákolimpia városi fordulóján is, ahol remek játékával korosztályában a legjobbnak bizonyult. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában