Futsal

2022.12.20. 10:23

A Jászberény nem kapott, míg a Tiszaföldvár nem rúgott gólt

A 4. forduló mérkőzéseit rendezték meg a női futsal NB II., Keleti-csoportjában.

Varga Csaba

A szürke mezes berényi lányok fél tucat gólt lőttek legutóbb

Fotó: Pesti József

Borsodi SK–Tehetség SE 0–6 (0–1) 

Alsózsolca, 30 néző Vezette: Nagy L., Skarupa T. (Szaniszló-Szabó M.) 

Jászberény: Farkas V. – Fábián 1, Fülöp, Pintér P., Ádám R. 5. Csere: Kollár, Hagymásy. Edző: Csörghe Tamás. 

Már az első félidőben is a vendégcsapat irányította a játékot, de helyzeteiket egy kivételével nem tudták gólra váltani. A fordulást követően fokozták a tempót a jászberényiek, és a jó napot kifogó Ádám Réka vezérletével további öt gólt rámoltak be, és magabiztosan nyerték a találkozót. 

– Mondhatjuk, hogy meccsről meccsre javul a játékunk – értékelt Csörghe Tamás, a Tehetség SE edzője.

– Ezúttal is már az első perctől domináltunk, amit pedig a második félidőben kitett a csapat a pályára, az megsüvegelendő. Ha a hazaiak kapusa nem véd ilyen parádésan, még nagyobb különbségű győzelmet is arathattunk volna. De legyünk telhetetlenek, szépen zártuk az esztendőt. Készülünk a Földvár elleni január 6-i megyei rangadóra.

Tiszaföldvári VSE–Gyulai Amazonok 0–14 (0–8)

Tiszaföldvár, 50 néző. Vezette: Aczél T., Vida S., (Gargya B.) 

Tiszaföldvár: László R. – Hegedűs A., Pap R., Gál A. Sütő. Csere: Oravecz, Hegedűs C., Fazekas, Somogyi, Szinné Urbán F., Gácsiné Kurucz J.  Edző: Magyar Sándor.

A listavezető gyulai hölgyek nem sokat teketóriáztak az Ószőlői Sportcsarnokban, hat perc alatt öt gólt rámoltak be, és ezzel  el is döntötték a meccset. A földváriak nagyon igyekeztek, de nem tudták elkerülni a nagy különbségű vereséget.   

A bajnokság állása: 1. Gyula 3 mérkőzés/9 pont, 2. Tehetség SE 3/7 pont, 3. Eger 4/7, 4. Borsod SK 4/6, 5. Újfehértó 4/6, 6. Tóalmás 4/6, 7. Tiszaföldvári VSE 4/3, 8. Levelek 4/0 pont. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában