Futsal

2022.12.16. 18:18

Csak a berényi hölgycsapat szerzett pontot

A harmadik forduló mérkőzéseit rendezték meg a női futsal NB II. Keleti csoportjában.

Varga Csaba

A szürke mezes jászberényiek értékes pontot szereztek az Eger ellen

Fotó: Pesti József

Tólalmás SK–Tiszaföldvári VSE 10–4 (5–1)

Tólalmás,50 néző. Vezette: Filácz R. (Pető T., Posztl K.)

Tiszaföldvár: László R., – Fazekas A., Hegedűs A. 1, Oravecz 1, Hegedűs C. 1. Csere: , Pap 1, Somogyi, Sipos T., Kocsis L., Gál A., Gácsiné. Edző: Magyar Sándor.

A tiszaföldvári hölgyeknek nem termett babér Tólalmáson, ahol a hazaiak hamar eldöntötték a meccset. Hegedűs Annáék nem adták fel, de igyekezetük csak egy tisztes vereségre volt elég.

Tehetség SE–Eger SE 2–2 (2–2)

 Jászberény, 60 néző. Vezette: Fodor Zs. (Fodor C., Ficsor M.) 

Tehetség SE: FARKAS V. – FÁBIÁN, FÜLÖP R., PINTÉR P. 2, Ádám R. Csere: Molnár N., Kollár, Hagymásy. Edző: Csörghe Tamás.

A Tehetség SE együttesének fiatalos lendülete és a rutinos egriek gólhelyzetekben bővelkedő találkozója igazságos pontosztozkodással zárult a jászberényi sportcsarnokban.

– Végig nyíltan, kellő szenvedéllyel játszottunk – értékelt Csörghe Tamás, a jászberényi Tehetség SE edzője. – Csapatunkat tizenéves játékosok alkotják, akik a döntő pillanatokban még hoznak rossz döntéseket. Bár rengeteg helyzetet dolgoztunk ki a második félidőben, gólt nem sikerült szereznünk. Meccslabdái bőven voltak az ellenfelünknek is, de nekik sem sikerült a győztes találatot bevinnii, így megosztoztunk a pontokon.

A jászberényiek szombaton a Borsodi SK vendégeként Alsózsolcán lépnek pályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában