Elismerések

2022.12.28. 12:31

Kiváló sporteredményeket elért jászberényi diákokat köszöntöttek

Az ünnepségen 252 fiatal sportoló és 34 edző, felkészítő tanár kapott elismerést.

Illés Anita

Jól sportoló diákokkal telt meg az Ifjúsági Ház terme

Fotó: Pesti József

Már hagyomány, hogy az önkormányzat év végéhez közeledve köszönti az egyéni és csapat sportágakban kimagasló eredményt elért fiatal sportolókat és edzőiket. A koronavírus-járvány idején azonban a korlátozások miatt elmaradt a rendezvény. Így idén az elmúlt három évben országos diákolimpián, hazai, illetve nemzetközi bajnokságokon első három helyezést elért ifjú kiválóságok sikereit ismerte el a város a minap az Ifjúsági Házban tartott ünnepségen.

Bethlendy Béla, a humán, jogi- és közrendi bizottság elnöke beszédében kiemelte, hogy 25 sportágban mintegy 252 jászberényi fiatal bizonyult a legjobbnak az elmúlt három évben. Méltatta a felkészítő tanárok, edzők munkáját is. 34 szakember részesült elismerésben, akik szép sporteredményekhez segítették hozzá a diákokat.

Az okleveleket és ajándékutalványokat Budai Lóránt polgármester és Balogh Béla alpolgármester adta át a sportolóknak és a felkészítőknek. A rendezvényt a Dance Fitness SE látványos táncbemutatója színesítette. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában