Kosárlabda

2023.01.27. 14:07

Szoros meccsre számítanak Cegléden

Bravúrgyőzelmet vár a Jászberény ellen a CKE edzője.

Rózsa Róbert

Nem hagynák kintről dobni a berényieket a Cegléd játékosai

Fotó: Pesti József

Pénteken 18.30-kor feldobják a labdát a Ceglédi KE–Jászberényi KSE mérkőzésen.

A régiórangadó előtt Siska János vezetőedző hírportálunknak azt mondta, ideje borítaniuk a papírformát.

– Nagyon szoros mérkőzést várok, ahol a kulcs az lesz, hogy a Berényiek extra védekezése ellen mihez tudunk kezdeni. Jó formában vagyunk, ezt már Pécsett is megmutattuk, itt az ideje egy bravúrgyőzelemnek. Szerencsére Sedin Keravdic is felépült, így teljes csapattal várjuk a mai mérkőzést – fogalmazott.

Hasonlóan játja a csapat újdonsült irányítója, Velkey János is. – Nehéz mérkőzésre számítok, de bízom benne, hogy hazai pályán meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Az elmúlt hetekben egyre jobb formát mutattunk, védekezésben rengeteget fejlődtünk, főleg a csapatvédekezésünk kezd összeállni. Abban biztos vagyok, hogy remek lesz a hangulat, hiszen ez egy szomszédvári rangadó és mind a két csapatnak kell a győzelem. Akkor lesz esélyünk, ha nem csak a kőkemény palánk alatti csatát tudjuk megnyerni, hanem a külső dobásokat is tudjuk limitálni a vendégeknél. Agresszíven kell védekeznünk és akkor megnyerhetjük a találkozót – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában