Vívás

2023.04.18. 15:05

Szolnoki sikereknek is tapsolhatott a B. Nagy Pál Sportcsarnok közönsége

Nagy Kornél győzött, Dékány Patrik ezüstéremből duplázott a hétvégi vidékbajnokságon, de az egyik lánycsapat is bajnoki címet szerzett.

Rózsa Róbert

A hétvégén háromnapos Utánpótlás Párbajtőr Vidékbajnokságot szervezett a Szolnoki Sportcentrum Vívó Szakosztálya a Magyar Vívó Szövetség megbízásából. A megmérettetésnek a B. Nagy Pál Sportcsarnok adott helyet.

Fotó: Kiss János

Hétvégén a szolnoki B. Nagy Pál Sportcsarnokban rendeztek Utánpótlás Párbajtőr Vívóbajnokságot. A hivatalos szövetéségi versenyre – amely múlt péntektől vasárnapig három napon keresztül zajlott – 27 csapat 133 versenyzője nevezett egyéni versenyekre, de csapatbajnokságot is rendeztek. Az indulók között voltak a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola Vívó Szakosztályának tehetségei is, akik több korosztályban is dobogóra állhattak.

Szolnoki éremszerzők:

Első helyezett: Nagy Kornél, férfi kadett korcsoport, Huczek Hanna, Orbán Borka, Zérczi Izabella, Nemes Réka, lány gyerek korcsoport csapatverseny.

Második helyezett: Dékány Patrik, fiú újonc korcsoport, és fiú serdülő korcsoport.

Harmadik helyezett: Dékány Máté, fiú törpi korcsoport, Major Máté fiú törpi korcsoport (a versenyen nem rendeztek bronzmérkőzést – a szerk.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában