Labdarúgás

2023.09.08. 10:30

Győzelemre készül a szomszédvári rangadón a Szolnoki MÁV

Az NB III. hetedik fordulójában a Szolnoki MÁV ezúttal kivételesen pénteken lép pályára, ugyanis vármegyeszékhelyünkön rendezik hétvégén a Gulyásfesztivált, így biztonságtechnikai okokból egy nappal előrébb hozta a szövetség a találkozót.

Jegesi László

Szabó Richárd (labdával) eltiltás miatt kihagyja a Cegléd elleni meccset

Fotó: Kiss János

NB III. Dél-Keleti csoport

Szolnoki MÁV FC–Ceglédi VSE

A hazai együttes két balul végződött mérkőzésen van túl, ezeken akár még a győzelemre is lett volna esélye. Pontrúgások után és nagy védelmi hibákból kapták a gólokat a szolnokiak, amelyeket könnyen el is háríthattak volna, az ellenfél kapuja előtt viszont nem találják fel magukat támadóik. Ráadásul a hajrában bukták el meccseiket, ami a megfelelő koncentráció hiányáról is árulkodik. Busa Bence azonban teljesen felépült, így a régió rangadóján komoly esélye van a MÁV-nak a sikerre a nem túl acélos, csupán a tizennegyedik helyet elfoglaló Cegléd ellen a szomszédvári rangadón.

Busa ugyan visszatért, Szabó Richárdra viszont nem számíthat Horváth Csaba, miután legutóbb, a Dabas ellen kiállították két sárga lappal.

A találkozót pénteken 16 órakor rendezik a Tiszaligeti Stadionban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!