Labdarúgás

2023.09.04. 07:30

A hajrában kapott gólokkal maradt alul a Szolnok

Jegesi László

Barna Viktor (labdával) találatával még egyenlített a MÁV, a mérkőzés legvégén azonban kikaptak a szolnokiak

Forrás: MW Archív

Fotó: Kiss János

NB III, Dél-Keleti csoport

Meton-FC Dabas SE–Szolnoki MÁV FC 2–1 (1–0)

Dabas, 300 néző, vezette: Maml Zoltán (Juhász, Bizderi)

Szolnok: Csáki – Kópis, Kardos, Szabó R., Pinto – Pelles (Sitku, 76.), TISZA, Lengyel (Demeter, 90.) - Dudok (Busa, a szünetben), BARNA V., Iván M. (Bakti, 88.). Edző: Horváth Csaba.

Gólszerzők: Domokos (47., 90.), ill. Barna V. (58.)

Kiállítva: Szabó R. (86.)

A listavezető Dabas simán kikapott a hétközi mérkőzésen, a Szolnok viszont rendkívül peches vereséget szenvedett hazai pályán legutóbb. Ezúttal egymással néztek farkasszemet.

A szokásos labdatartásos játékával kezdett a Szolnok és ez azt eredményezte, hogy ellenfele szinte nem lépte át a félpályát. Mégis egyetlen kaput eltaláló lövésükből ők szerezték meg a vezetést. A vendégek ezúttal sem tudtak igazán mit kezdeni meddő mezőnyfölényükkel, hiába támadták végig szinte az egész első félidőt.

A folytatásban negyedóra után kiegyenlített a Tisza parti gárda, majd Pelles a vezetést is megszerezhette volna, de nagy helyzetben a kapust találta el. A hazai gárda irányított ezt követően, de nem bírt a jól záró védelemmel, a győztes találat végül egy távoli, jól eltalált lövésből született.

Horváth Csaba: 

Ellentétes félidőket láthatott a házai közönség. El kell azonban ismernünk, hogy a második alapján megérdemelt dabasi győzelem született.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában