Labdarúgás

2023.10.07. 07:00

Ha jól gazdálkodik gólhelyzeteivel, nyerhet a MÁV FC vasárnap

Nyernie kéne vasárnap az ESMTK otthonában a Szolnoknak, mivel a Tisza-partiaknál nagyon elkélnek a pontok. Ehhez viszont javítaniuk kell helyzetkihasználásukon.

Jegesi László

Busa Bencééknek (kékben) jobban kell gazdálkodniuk a ziccerekkel

Fotó: Mészáros János

NB III., Dél-Keleti csoport

Vasárnap, 15.00

ESMTK–Szolnoki MÁV FC

Jelenlegi második helyezése ellenére kissé rapszodikus teljesítményt nyújt az ESMTK gárdája. Egy viszonylag gyengébb kezdést fölényes sikerek követték, majd vereséget szenvedtek Martfűn, utóbbi három meccsüket pedig ismét simán nyerték. A Békéscsaba után a legtöbb gólt szerezték, átlagban hármat lőve ellenfeleik hálójába. A Szolnok mezőnybeli játékában különösebb kivetnivaló nincs, a kapu előtt azonban továbbra is határozatlanok. Edzőjük, Horváth Csaba is úgy fogalmazott a Pénzügyőr elleni hazai mérkőzésük (1–1) után, hogy amíg  a legnagyobb ziccereiket sem tudják értékesíteni, nem várhatnak győzelmet. A recept adott, be kell rúgni a helyzeteket, hiszen elkelnének az újabb pontok a Tisza-partiak háza táján.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!