Kosárlabda

2023.11.03. 17:01

Edzőváltás Cegléden, egyelőre hárman is kispadon

Szerződést bontott vezetőedzőjével a várakozáson alul teljesítő ceglédi csapat.

Varga Csaba

Siska János (középen) közös megegyezéssel szerződést bontott a Cegléd

Fotó: Nagy Balázs

Kosárlabda A mostani hétvégén a 7. forduló mérkőzéseit játszák a csapatok a másodosztályú bajnokságban.

A várakozáson alul szereplő, egy győzelmet és hat vereséget számláló, a 13. helyen szerénykedő ceglédi csapatnál edzőváltás történt pénteken délelőtt. Távozik vezetőedzői posztjáról Siska János, a klubvezetés ugyanis közös megegyezéssel szerződést bontott a 47 esztendős szakemberrel. A szombaton 18.30-kor kezdődő, Vasas Akadémia elleni fővárosi mérkőzésre az eddigi szaktanácsadó, Földi Sándor, valamint a két másodedző, Rácz Zsolt és Rezák Tamás készíti fel az együttest. Egy biztos, nem lesz könnyű dolga a szakmai triumvirátusnak felrázni az elmúlt meccseken szétesően játszó társaságot a veretlenül álló Vasas Akadémia elleni összecsapásra.

A Jászberényben szombaton 17 órakor lesz az első feldobás, ahol az újonc MEAFC-Miskolc  gárdája vendégeskedik. Az újonc egyetemisták, hasonlóan, mint JKSE, ugyanúgy ötvenszázalékos mérleggel állnak, tehát három-három győzelemmel és vereséggel tarsolyukban utaznak a Jászság fővárosába. A Puskás Artúr csapata győzni akar, mert azzal megerősítené helyét a tabella első felében.

További párosítások: MAFC–DEAC U23, Budafok–PVSK, Nyíregyháza–BKG PRIMA Akadémia, Salgótarján–Óbudai Kaszások, Phoenix-MT Fót–TF-BP.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában