Vízilabda

2023.11.04. 06:55

Nem akar hibázni Pécsen a Dózsa

A 9. forduló mérkőzései következnek az élvonalbeli bajnokságban. A Szolnoki Dózsa Praktiker legénysége szombaton este hét órától a Pécsi VSK uszodájában szerepel.

Varga Csaba

Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A pécsiek a 14 csapatot számláló mezőny egyetlen nyeretlen csapata. Kaposvárról hoztak el egy pontot, további hét meccsüket elveszítették,  amivel az utolsó helyen tanyáznak. A Szolnok–Pécs párharc már volt az aktuális szezonban, a Magyar Kupa szentesi csoportkörében találkoztak felek, csatájuk 16–9-es Dózsa győzelemmel ért véget. Az elmúlt évadban is mindkét bajnokin magabiztosan nyertek a Tisza-partiak.

– Teljes csapattal utazunk Pécsre – mondta hírportálunknak Hangay Zoltán, a Szolnok edzője. – Nem téveszthet meg bennünket, a PVSK gyengébb szereplése, hiszen többre képes a csapatuk, mint eddig mutattak. Ráadásul három órás buszozás után ugrunk medencébe, ezért is teljes koncentrációval kell vízilabdáznunk.  Ha elakarjuk célunkat a legjobb négy közé jutást, akkor nem hibázhatunk.

További párosítások: UVSE–Eger, Szeged–Miskolc, OSC–KSI, Szentes–Vasas, Kaposvár–BVSC, FTC–Bp. Honvéd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában