Labdarúgás

2023.12.28. 10:34

Nem csak a csapat ráncait varrják fel a téli szünetben a Törökszentmiklósi FC-nél

Nem csupán a futballcsapat erősítésén dolgoznak télen a Törökszentmiklósi FC-nél, amely egyesület sporttelepén fontos fejlesztés készült el.

Rózsa Róbert

Ilyen új öltözők fogadják mostantól a törökszentmiklósi futballistákat

Fotó: Képernyőfotó: Városi Média Törökszentmiklós

Kihasználja a téli szünetet a megyei első osztályban szereplő Törökszentmiklósi FC csapata. A bajnokságban második helyen álló együttesnél ráadásul nem csak a gárda játékát igyekeznek csiszolni a holt idényben: a napokban fontos felújításoknak is a végére értek.

Mint a városi televízió beszámolójából kiderül, közel száz négyzetméternyi új öltözőrészt adtak át. Erdős László klubelnök arról számolt be, a fejlesztéssel három év munkája zárult le, és három helyiséggel – két vizesblokkal is ellátott öltözőhelyiséggel és egy irodával – bővült a TFC telepe. A beruházásra azért volt szükség, mert az egyesületnél sportoló gyerekek már csak szűkösen fértek el. Kiemelte, a felújítást helyi kötődésű vállalkozások végezték el. Hozzátette, következő lépésként a műfüves pályát is szeretnének, ám ehhez tao-támogatásra volna szükségük, amit jelenleg nem tudnak fogadni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában