Futsal

2024.02.27. 16:30

Győzelemmel indította a rájátszást a Tiszaföldvár

Elkezdődött az NB II. Keleti csoportjának rájátszási szériája, ahol a tiszaföldváriak elsöprő győzelmet arattak, így továbbra tartják az első helyet a tabellán.

Molnár Kamilla

A tiszaföldvári csapat az első fordulóban a Csengerrel csapott össze.

Elsöprő győzelemmel indított a Tiszaföldvár
Forrás: Facebook/TISE

Csenger Futsal–Tiszaföldvár SE 3–5 (0–0)

Tiszaföldvár SE: Gerhát – Sindel, Székely D., Hevesi-Tóth, Ficsor. Csere: Sándor B., Vincze P., Sipos M., Bozsó, Pintér, Balla, Szentmiklósi, Szécsi, Juhász Zs. Edző: Bozsó László.

Gólszerzők: Gaál (32., 36. – az elsőt hatméteresből), Lengyel M. (36.), ill. Ficsor (21.), Gaál (23. – öngól), Szentmiklósi (26.), Juhász Zs. (32.), Hevesi-Tóth (40.).

Szorosan alakult a találkozó, sokáig nem  született gól, 0–0-s döntetlennel vonultak a játékosok a szünetre. A mérkőzés második félidejében azonban hamar megszerezték a vezetést a tiszazugiak, akik öt perc alatt három gólos előnyt dolgoztak ki, majd ugyan visszajöttek a mérkőzésbe a csengeriek, de végül a pontot az i-re Hevesi-Tóth Tamás tette fel és állította be az 5–3-as végeredményt, melynek köszönhetően győzelemmel indította a rájátszást a Tiszaföldvár. A szabolcsi csapat így a tabella negyedik helyére csúszott vissza, a TiSE pedig vezető pozícióban menetel tovább; jövő héten az Airnergy együttesével mérkőzik meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában