Futsal

2024.02.24. 09:00

Kedvező helyzetből várja a rájátszás hétfői rajtját a Tiszaföldvár SE

Hétfőn kezdődik a rájátszás az NB II.-es futsal bajnokságban. A Keleti csoportban kedvező helyzetből várja a folytatást a Tiszaföldvár SE, amely megnyerte az alapszakaszt, így a maximális hat pontot viszi tovább a felsőházba.

Kovács Levente

A Tiszaföldvár SE csapata az NB II. Keleti csoportjában remekül teljesített az alapszakaszban, tizennyolc mérkőzéséből tizennégyet is megnyert, és mindössze egy meccsen kapott ki, ráadásul egyetlen vereségét az első fordulóban szenvedte el, így tizenhétmeccses veretlen szériával zárta a bajnokság első részét.

A második legtöbb alkalommal köszönt be a Tiszaföldvár SE ellenfeleinek a bajnokságban
Fotó: MW Archív

A TiSE az előző idényben is a felsőházban szerepelt tavasszal, akkor a második helyen zárt az alapszakaszban, a szezon végén pedig ötödikként végzett.

Bozsó László együttese az alapszakaszban összesen 45 pontot szerzett, a második Kincsem Futsal csapata nyolc egységre lemaradva végzett mögötte. A tápiószentmártoni gárda az egyetlen, amely legyőzte a tiszazugiakat, mellette még az Energia SC Gyöngyös, a Csenger és a Rubeola csent pontot tőlük. Székely Dávidék kereken száz alkalommal találtak be ellenfeleik hálójába, ezzel a második legtöbb gólt szerezték az alapszakaszban, míg a legkevesebb találatot kapták, összesen 55-ször voltak eredményesek a riválisok.

A rájátszásba  a tiszaföldváriak – mivel megnyerték az alapszakaszt – a maximális hat pontot viszik tovább. A TiSE a Csenger otthonában kezdi a felsőházat hétfőn, az utolsó fordulót pedig május 6-án rendezik majd, amikor a Kincsem Futsal vendégeként lép pályára.  

A Tiszaföldvár SE rájátszásának programja:

1. forduló: Csenger–Tiszaföldvár SE, 2. forduló: Tiszaföldvár SE–Airnenergy, 3. forduló: szabadnap, 4. forduló: Rubeola–Tiszaföldvár SE, 5. forduló: Tiszaföldvár SE–Kincsem Futsal, 6. forduló: Tiszaföldvár SE–Csenger, 7. forduló: Airnergy–Tiszaföldvár SE, 8. forduló: szabadnap, 9. forduló: Tiszaföldvár SE–Rubeola, 10. forduló: Kincsem Futsal–Tiszaföldvár SE. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában