Labdarúgás

2024.02.11. 17:00

Rajt előtti főpróbán vettek részt vármegyei együtteseink

Jövő hétvégén rajtol a vármegyei első és másodosztály tavaszi szezonja, így az együttesek utolsó edzőmérkőzésükön léptek pályára.

Kovács Levente

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A vármegye I.-es listavezető, a Tiszaföldvár ezúttal a Nagykáta vendégeként szenvedett vereséget, míg a Jászfényszaru a Gyöngyöshalász ellen kapott ki.  Akadtak olyan élvonalbeli csapatok is, akik egymással főpróbáztak, a Kisújszállás a Kunhegyest, a Szajol a Kenderest, a Jászberény pedig a Jánoshidát múlta felül. Vármegyénken kívülről választott ellenfelet a Törökszentmiklós és a Cserkeszőlő is, előbbi döntetlent játszott az Orosházával, utóbbi pedig a Tiszakécske U19-es együttesét győzte le.

A Lurkó Focimánia a vármegye II. éllovasával, a Besenyszöggel szemben nyert, a Tiszaszentimre pedig a vármegye III. Jászsági csoport elsője, az Újszász ellen aratott sikert.

Eredmények: Besenyszög–Lurkó Focimánia 1–2, Nagykáta–Tiszaföldvár 4–3, Tiszakécske U19–Cserkeszőlő 0–2, Tiszaszentimre–Újszász 3–0, Kisújszállás–Kunhegyes 5–3, Farmos–Jászágó 3–2, Tiszasas–Kardos-Örménykút 9–1, Jászberény–Jánoshida 2–1, Gyöngyöshalász–Jászfényszaru 1–0, Kenderes–Szajol 2–3, Orosháza–Törökszentmiklós 3–3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában