Labdarúgás

2024.04.16. 17:00

NB II.: Már a Vasas áll a feljutást érő helyen

Az NB II. 28. fordulójának utolsó mérkőzésén a Vasas 2–1-re legyőzte a Kozármislenyt, így mivel korábban a Győr vereséget szenvedett a Budafok otthonában (2–1), a fővárosiak feljöttek a tabella második helyére.

Kiss Ádám

Az NB II-ben listavezető Nyíregyháza 1–0-ra nyert a Kazincbarcika vendégeként. A mérkőzés 77. percében a labdáért való küzdelem során Varga József összeütközött csapattársával, aminek következtében a 34-szeres válogatott középpályás súlyos arcsérülést szenvedett.

NB II, Tiszakécske, PMFC, labdarúgás
A fehér mezes Tiszakécskének nem sikerült megállítania a Pécset, vereséget szenvedett az NB II-ben
Fotó: PMFC

A Siófok a Soroksár elleni 2–0-s veresége után közös megegyezéssel szerződést bontott a 2023. januárjában kinevezett Dragan Vukmir vezetőedzővel, akinek a helyét Jeney Gyula foglalja el.
Megszakadt az Ajka tízmeccses veretlenségi sorozata, a Csákvár a hajrában szerzett góllal győzött 1–0-ra.

Megszerezte viszont első tavaszi győzelmét a kiesés elől menekülő Pécs, a hétről hétre, a bennmaradás szempontjából egyre nehezebb helyzetbe kerülő Tiszakécske ellen.

Az NB II. 28. fordulójának eredményei

Kazincbarcika–Nyíregyháza 0–1, Ajka–Csákvár 1–0, Gyirmót–BVSC 2–1, Budafok–Győr 2–1, Szeged–Haladás 2–1, Mosonmagyaróvár–Budapest Honvéd 0–2, Pécs–Tiszakécske 1–0, Soroksár–Siófok 2–0, Vasas–Kozármisleny 2–1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában