Labdarúgás

2024.04.09. 13:13

NB II.: Felsőházi győzelmek, alsóházi vereségek

Nem történt jelentős változás az NB II. tabelláján, ugyanis a 27. fordulóban a felsőházi csapatok, a Kozármisleny kivételével, mind nyerni tudtak, az alsóháziak pedig, a Tiszakécskét legyőző Mosonmagyaróvárt leszámítva, vereséget szenvedtek.

Kiss Ádám

A 27. fordulót rendezték az NB II-ben. Hét összecsapással a szezon vége előtt ugyanennyi pont a listavezető Nyíregyháza előnye üldözőivel szemben, amely hétfőn a Pécset győzte le 2–1-re.

Tiszakécske, NB II, llabdarúgás
Nem sikerült a kötelező feladat, a Tiszakécske otthon kapott ki a sereghajtó Mosonmagyaróvártól az NB II-ben
Forrás: tiszakecskefoci.hu

 

A Tiszakécskének viszont – a sereghajtó Mosonmagyaróvártól elszenvedett 1–0-s vereségének köszönhetően – továbbra is nyolc pont a lemaradása a még biztos bennmaradó helyen álló BVSC mögött.

Csak a Haladás tudott előrelépni a tabellán, amely a Budafokot két második félidei találattal győzte le  2–0-ra. Ugyanis a felsőházi csapatok – a Kozármisleny kivételével, amely a Csábi József által irányított Kazincbarcikától kapott ki 2–0-ra – mind nyerni tudtak. Ellenben az alsóház együttesei, a Balogh Pál által irányított Tiszakécskét legyőző Mosonmagyaróvárt leszámítva, vesztesként hagyták el a pályát.

A feljutásért folytatott küzdelemben a Győr és a Vasas is ötvennégy egységgel áll a tabella második és harmadik helyén, a Szeged viszont már hat pont lemaradással követi őket.

Az NB II. 27. fordulójának eredményei:

Siófok–Gyirmót 2–4, BVSC–Ajka 0–2, Honvéd–Szeged 0–1, Csákvár–Vasas 2–3, Kozármisleny–Kazincbarcika 0–2, Tiszakécske–Mosonmagyaróvár 0–1, Szombathely–Budafok 2–0, Győr–Soroksár 2–0, Nyíregyháza–Pécs 2–1.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában