Labdarúgás

2024.05.22. 07:00

Ismét bajnok lett a Jászapáti a Vármegye II.-ben! – galériával

Bajnokot avattak a Vármegye II. 30. fordulójában, miután a Jászapáti hazai pályán legyőzte a Jászárokszállást, előnye pedig behozhatatlan üldözőivel szemben a maradék három körben. Idegenben nyert a Fegyvernek és a Tiszaszentimre is, míg a Jászalsószentgyörgy magabiztos sikert aratott otthon a Besenyszög ellen. A Túrkeve–Kunmadaras összecsapás elmaradt, miután a vendégek lemondták a találkozót, az Abádszalók pedig szabadnapos volt.

Szoljon.hu

A Vármegye II. 30. fordulóját rendezték hétvégén.

Győzelmével behozhatatlanná vált a Jászapáti előnye a tabella élén, és zsinórban másodszor nyerte meg a vármegyei másodosztályt
Fotó: Pesti József

Jászapáti–Jászárokszállás 4–1 (1–1)

Jászapáti, 110 néző.

Vezette: Medvegy Zsolt.

Jászapáti: VINCZE G. – Papp B., Szabari, Illés, Tajti, Kiss G. BIRKÁS (Tarkó, 58.), URBÁN, RÁCZ B. (Rafael, 82.), Béres (Panyi, 78.), CSŐKE. Edző: Menyhárt Dániel.

Jászárokszállás: Susányi – Polyák (Bobák, 36.), Ördög, Süveges (Hornyák, a szünetben), Kovács T., Kiss Zs. (Hopka, 75.), Bordás (Major L., 70.), Rédei (Görbe, 81.), Csikós, Czuczor, Major Zs. Edző: Csikós József.

Gólszerzők: Rácz B. (26.), Csőke (68. – tizenegyesből), Tajti (76.), Tarkó (89.), ill. Czuczor (23.).

Egy sportszerű mérkőzésen megérdemelten nyert a Jászapáti. Az első félidőben a vendégcsapat ráijesztett a hazaiakra, de gyors gólváltás után mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek és döntetlennel zárult az első félidő. A második félidőben kijött a két együttes közti különbség. Jászapáti futballtörténetének második alkalma volt, hogy egymást követő két szezonban sikerült bajnokságot nyerniük.

Menyhárt Dániel: – A labdarúgó-szakosztály nevében szeretném megköszönni szurkolóinknak és mindazoknak, akik hozzájárultak támogatásukkal csapataink sikeréhez. Megcsináltuk, újra bajnok a Jászapáti! Ez azt jelenti, hogy vitathatatlanul bajnokok vagyunk.

Csikós József: – Gratulálok a Jászapátinak a bajnoki címhez!

Tudósított: Budai István

Jászboldogháza–Fegyvernek 0–4 (0–1)

Jászboldogháza, 50 néző.

Vezette: Arany László.

Jászboldogháza: Pádár – Káposztás, Racs, Kisnémeth (Milic, 26.), Gergi, Nagy M., Elek I., Nagy N., Nagy M., Józsa, Gömöri. Megbízott edző: Tasi Zoltán.

Fegyvernek: Korpás – SIMON G., Knipfel (FEHÉR L., 55.), Szász, Domán, BOHÁCS M. (Nagy D., 86.), NÁHÓCZKI, KARIKÓ (Czakó, 84.), Ballók, Pápai, Budai. Edző: Erdei Gábor.

Gólszerzők: Knipfel (4.), Simon G. (25.), Bohács (73.), Náhóczki (80.).

Sajnos a hazai csapat hiába talált be többször a kapuba, csak öngólok voltak.

Tasi Zoltán: – Három gólt rúgtunk, mégis kikaptunk.

Erdei Gábor: – Jó játékvezetés mellett, nem látványos mérkőzésen sikerült győznünk. Gratulálok a csapatomnak, további sok sikert a Boldogházának!

Tudósított: Darók Viktor

Tiszajenő–Tiszaszentimre 0–3 (0–2)

Tiszajenő, 100 néző.

Vezette: Jancsó József.

Tiszajenő: Mészáros L. – Hegyi Z., Nyuli B., Tóth A., Vér, Nyuli R., Jágri, Polgár, Egedi, Fekete T. (Tóth T., 68.), Radics (Bottyán, 65.). Edző: Márton Péter.

Tiszaszentimre: KALÓZ I. – SZŐKE P., Oláh Zs. (Csécsei, a szünetben), FAGHIURA, Németh J., SZŐKE Á. (Német A., 83.), Varga B., Baga (Szoboszlai Zs., 80.), CSÁBI, Gyarmati (Pékó, 69.), SÓSKUTI. Edző: Szoboszlai Zsolt.

Gólszerzők: Sóskuti (30., 70.), Gyarmati (44.).

A hazai csapat az első félidőben az öltözőben maradt, a másodikban már akaratban és játékban is mutatott valamit, de ez most kevés volt.

Márton Péter: – Az első félidőben helyzet nélkül kaptunk két gólt, a másodikban több helyzetünk volt, de egy potyagól eldöntötte a mérkőzést.

Szoboszlai Zsolt: – A mérkőzésen ismét azt kaptam a csapattól, amit megbeszéltünk a meccs előtt és szinte hiba nélkül hozták le a találkozót a srácok. Gratulálok a győzelemhez és bízom a hasonló folytatásban. A következő fordulóban nem adjuk olcsón a bőrünket a bajnokcsapatnak.

Tudósított: Polgár Lajos

Jászalsószentgyörgy–Besenyszög 4–0 (1–0)

Jászalsószentgyörgy, 250 néző.

Vezette: Bodac Tamás.

Jászalsószentgyörgy: Tóth Cs. (Dencs, 63.) – FARKAS, Tóth G., Szabó Z. (Fajka Á., 64.), KOVÁCS A., Kanalas (Urbán, 69.), Fekete T., Kiss B. (Fogler, 60.), KÓNYA, KOBELA, Serfőző. Edző: Gazsi István.

Besenyszög: BEZZEG – Kálló (Székely Z., 60.), BERÉNYI, Takács Á., Virág (Péter D., a szünetben), Serfőző, Nyeső, BAGI, Tóth K., Falusi, Tóth J. (Donkó, 73.). Edző: Kocsis Andor.

Gólszerzők: Kanalas (8.), Kovács A. (47., 62.), Fekete T. (77.).

Szép nézőszám előtt lejátszott mérkőzésen többgólos győzelmet arattak a hazaiak.

Gazsi István: – A második félidei jobb játékunknak köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk.

Kocsis Andor: – Tartalékos csapattal, sportszerű mérkőzésen reális eredmény született. Köszönet azoknak, akik eljöttek!

Tudósított: Koczka László

Túrkeve–Kunmadaras 3–0 (elmaradt)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában