Labdarúgás

2024.05.19. 19:49

Fegyelmezett játékkal nyert a Martfű Monoron

A legutóbbi fordulóban eldőlt, hogy a versenykiírással ellentétben a négy NB III-as csoportból a biztosan kiesők mellett mindössze egy tizenharmadik helyezett búcsúzik a ligától és az a Martfű már nem lehet. Ennek tudatában a már nyomás nélkül játszó tiszazugi együttestől a győzelem sem volt elképzelhetetlen Monoron.

Jegesi László

A fegyelmezetten játszó vendégek igazolták az előzetes várakozásokat és megérdemelt győzelmet arattak.

Vincze Patrikék (kékben) Monorról is elhozták a három pontot
Fotó: Nagy Balázs.

Monor SE–Martfűi LSE 1–3 (1–1)

Monor, 200 néző, vezette: Büki Gábor (ifj. Imrő J., Németh B.)

Martfű: Gerhát – Telinger (Vadas, 89.), Mlinárcsik, Székely D. (Draskóczi, a szünetben), Vincze P. – Pintér V., Ficsor – Kinyig (Asztalos, 38.), Balla (Kasik, 73.), Sindel (Desnica, 74.) – Lukács. Edző: Koncz Zsolt.

Gólszerzők: Agóts (12.),  ill. Ficsor (20.), Mlinárcsik (54.), Asztalos (61.)

Bár a Monor elég hamar vezetéshez jutott, a Martfű nyugodtan futballozott és gyorsan egyenlített. Fegyelmezetten játszottak ezután is a vendégek, átadva a területet a hazaiaknak. Labdabirtoklásban jobb volt ugyan a pályaválasztó, de inkább a tiszazugi együttes akarata érvényesült. Helyzeteit jó arányban használta ki Koncz Zsolt csapata, és azok a játékosaik is remekül helytálltak a találkozón, akik eddig kevesebb szerephez jutottak a szezonban, és végül 3–1-re győzött a Martfű idegenben.

Koncz Zsolt: – Gratulálok a fiúknak, végig fegyelmezetten, mentálisan összeszedetten játszottak, ennek pedig három pont lett a jutalma.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!