Labdarúgás

2024.05.26. 21:36

Csúnyán kikapott a Martfűi LSE a szezonzárón – galériával

Ugyan az első félidő gól nélkül zárult, a második játékrészben hat találat is született, ebből viszont csak egyet szerzett a Martfűi LSE csapata.

Kovács Levente

A Martfűi LSE két héttel ezelőtt már bebiztosította bennmaradását, ettől függetlenül azért szeretett volna szépen búcsúzni az idei szezontól.

MJA_3426
Pintér Viktorék (kékben) nem tudták megállítani ellenfelüket, a Martfűi LSE négygólos vereséget szenvedett
Fotó: Mészáros János

Martfűi LSE–Kecskeméti TE II. 1–5 (0–0)

Martfű, vezette: Sándor Csaba (Vrbovszki P., Kovács L.)

Martfű: Sándor B. – Mlinárcsik, Draskóczi (Székely D., 64.), Sindel, Ficsor, Pintér V. (Szedlák, 64.), Vadas, Vincze P., Lukács R. (Szabó T., 64.), Asztalos (Kinyig, 81.), Telinger (Desnica, a szünetben). Edző: Koncz Zsolt.

Gólszerzők: Desnica (62.), ill. Zoltán R. (57., 61.), Horváth Á. (72.), Györgye (90+1.), Majoros (90+3.).

Szinte az egész mérkőzésen a Kecskemét második csapatának akarta érvényesült, veszélyesen kontrázott az egész meccsen, a Martfűtől pedig főleg felvillanásokra futotta, rossz felfogásban játszottak a játékosaik. Ennek ellenére viszont gól nélküli döntetlennel zárult az első félidő.

A fordulás után gyorsan két gólt szereztek a kecskemétiek, melyre szinte azonnal válaszolt Koncz Zsolt együttese Desnica Vladimir révén, 2–1. Sőt ezt követően könnyen egyenlíthetett is volna a hazai csapat, azonban elhibázta ziccerét. Nem úgy a lila-fehérek, akik növelték előnyüket Horváth Ákosnak köszönhetően. Ez után is volt lehetőségük a martfűieknek, hogy kapaszkodjanak, de ismét elpuskázták a helyzetüket. A meccs ráadásában a Kecskemét II. még kétszer eredményes volt, ezzel beállította az 5–1-es végeredményt. A Martfű így a tizedik helyen zárta az NB III. Dél-Keleti csoportját.

Koncz Zsolt: –Sajnálom, hogy így zártuk az utolsó hazai mérkőzésünket, de legalább a csapat elérte azt a célt, amit kitűzött a szezon előtt. Az egész évet tekintve megérdemlik a dicséretet a játékosok, de jövőre még keményebben kell dolgozniuk, hogy nyugodtabban várhassák az idény végét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában