Jászkunság

2022.02.14. 06:30

Néhány óra alatt összegyűltek a szükséges aláírások

A megye többi választókerületében is sikeresek voltak a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjei.

Rimóczi Ágnes

Herczeg Zsolt

Forrás: Rimóczi Ágnes

Szombat reggel Herczeg Zsolt, a Fidesz-KDNP Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. számú választókerületének országgyűlési képviselő-jelöltje a törökszentmiklósi piacon találkozott a választópolgárokkal, akiktől köszönettel fogadta a támogatásokat.

– A helyi polgármesteri hivatalban átvettem az ajánlóíveket, s elkezdődött az aláírásgyűjtés. Köszönöm az érdeklődést, már most sokan megkerestek bennünket – mondta el a helyszínen a képviselő-jelölt. Herczeg Zsolt hozzátette, a következő napokban is folytatják az aláírásgyűjtést a térség településein.

– Sok helyre eljutunk, hírelni fogjuk, mikor, melyik településen leszünk jelen, keressenek bennünket bizalommal. Szándékunk, hogy a felvett íveket minél hamarabb leadjuk a törökszentmiklósi jegyzőnek, aztán március 15-ig gyűjtjük az aláírásokat – tette hozzá.

A képviselő-jelölt vasárnap Mezőtúron arról számolt be, hogy néhány óra alatt sikerült összegyűjteni az induláshoz szükséges aláírásmennyiség többszörösét.

– Ennek ellenére nem állunk meg, az elkövetkező napokban megjelenünk a térség településein. Arra kérek mindenkit, aki támogatni szeretne minket, írja alá a támogatóíveket. Célunk, hogy a polgári kormány folytathassa a munkáját – hangsúlyozta Herczeg Zsolt.

A megye többi választókerületében is sikeresek voltak a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjei. Dr. Kállai Mária, F. Kovács Sándor és Pócs János is közzétette a közösségi médiában, hogy néhány óra alatt sikerül összegyűjteni a jelöltséghez szükséges hivatalos ajánlásokat. Az aláírásgyűjtést mindannyian folytatják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!