Hírek

2008.03.29. 19:22

A miniszterelnök szolidaritásáról biztosítja a Fidesz politikusait

Gyurcsány Ferenc szolidaritásáról biztosítja a Fidesz politikusait az elmúlt napokban őket ért atrocitások miatt - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő szombaton az MTI-vel.

BAMA

Elmondta: a miniszterelnök felkérte az igazságügyi, valamint a polgári titkosszolgálatokat felügyelő minisztert, hogy utasítsák az általuk felügyelt szervezeteket, tegyék a dolgukat, és fokozottan figyeljenek a demokratikus rendszer alapértékeinek védelmére. A kormányszóvivő hozzátette: a miniszterelnök szerint a törvényes kereteken belül határozottan fel kell lépni minden olyan fenyegetés ellen, amely a demokratikus közélet szereplőit éri, függetlenül attól, hogy melyik párthoz tartoznak.

A Fidesz Lendvay utcai székházánál és a párt Cukor utcai irodájának bejárata előtt is robbanótöltet nélküli gyakorlógránátot találtak még pénteken. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke elleni merénylettel fenyegető e-mail érkezett szombaton a főkapitányságra, s erről a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatta a Fidesz elnöki kabinetét - közölte a párt helyettes szóvivője az MTI-vel.

Ezek is érdekelhetik