Hírek

2008.03.29. 13:22

Navracsics: Gyurcsány saját túlélése érdekében feláldoz mindenkit

Gyurcsány Ferenc minden személyi áldozatot kész meghozni, hogy biztosítsa saját túlélését - jelentette ki Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője szombaton, a párt országos választmányának ülésén.

MTI

Gyurcsány Ferenc az MSZP országos pártértekezletén szombaton jelentette be, hogy mivel az egészségügyi reformpolitika  mögött elfogyott a támogatás, új megoldásokra van szükség, amelyeket egy új miniszter hitelesíthet. Ezért azt javasolta, hogy a koalíciós partnerrel közösen jelöljenek másik tárcavezetőt Horváth Ágnes helyére. Navracsics Tibor úgy vélte: Gyurcsány Ferenc minden személyi áldozatot kész meghozni, hogy ő maga túlélje a jelenlegi helyzetet, személyes túlélésének vágya így minden politikai érdeket felülír. A fideszes politikus az MSZP mostani pártértekezletét az MSZMP 1988-as pártértekezletével állította párhuzamba. Mint mondta,  hasonló a retorika, hasonlóak a fordulatok, sok esetben pedig még a  szereplők is ugyanazok, pedig azóta már 20 év telt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!