Ingatlanajánló

2023.07.02. 19:55

Ez a Jászkunság legkisebb eladó háza, mindössze 3,8 millió forintért

A mindössze 20 négyzetméteres ingatlan főként a horgászat szerelmeseinek ajánljuk, hiszen itt található a magyarországi folyószakasz egyik leghosszabb Tisza-holtága. De kiválóan alkalmas lehet a kert a zöldség és a gyümölcstermesztéshez, vagy szőlőnek is.

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Jász-Nagykun Szolnok megyében Cibakházán eladásra kínálnak egy 1235 m2 telekkel rendelkező zártkerti ingatlant

Szolnoktól délre a Tisza folyó bal partján, a megye délnyugati részén a Tiszazug kistérségében fekszik. A Tisza szabályozása óta az élő folyó távolabb került tőle, határában található viszont a magyarországi folyószakasz egyik leghosszabb Tisza-holtága, kiváló horgászhely a Cibakházi Holt-Tisza. Budapestről Szolnokig autópályán könnyen megközelíthető.

Cibakháza szomszédságában található a tiszaföldvári és a legendás cserkeszőlői termál fürdő is. A telken egy 20 m2 alapterületű jó állapotú kisház is található. Elektromos áram a házban bekötve, jó vízhozamú fúrt kút a ház közvetlen közelében megtalálható. A szomszédos szántót 16 aranykoronásra minősítették.

Kiválóan alkalmas a kert zöldség és gyümölcs termesztéshez vagy szőlőnek. Kis munkával az épülethez toldható egy kis fürdőszoba akkor mint teljes értékű hétvégi ház is megállja a helyét. Ajánlom a házat befektetőknek és olyanoknak akik az élelmiszer ellátás és árrobbanás nagyon is aktuális problémáját előre látóan saját földterület vásárlásával és művelésével oldanák meg!

Forrás: ingatlanbazar.hu

 

További remek ajánlatok, házak és nyaralók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.
 

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg „ideális társat”?


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!