Ingatlanajánló

2023.07.08. 11:23

Sportparadicsom Abádszalókon

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia az új tulajdonosnak ezért az Abádszalóki komplexumért, de megéri, hiszen rengeteg minden belefért a 225 millió forintba. A két külön helyrajzi számon elhelyezkedő telken 2 lakóépületet, egy 50 négyzetméteres új építésű ház – ami jelenleg konditeremként és csónákházként funkcionál – medence, focipálya is helyet kapott.

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“[ ...] Eladó Abádszalók központjában egy összesen nettó 200 négyzetméter hasznos alapterületű új építésű nyaraló apartman. Az ingatlan komplexum két külön helyrajzi számon helyezkedik el, amely jelenleg egybe nyitva üzemel. A közel 3200 négyzetméter nagyságú telken két külön álló lakóépület helyezkedik el.

Az egyik telekrész önmagában 1511 négyzetméter, amelyen egy 2021-ben modern technológiával épült vályog épület található. A bruttó 100 négyzetméteres új építésű ingatlan magas minőségű anyagokból, illetve kiviteles szakértelemmel épült. A falazat talajszinthez közel mindegy 40-50 cm magasságig téglából épült, majd erre került a vályog falazat. Belső terei és tetőszerkezetet a jenlegi elvárt építéstechnológia magas színvonalát képviselik. Az épületben két teljes értékű szoba, konyha + étkező, valamint egy fürdőszoba található, melyhez egy közel 20 négyzetméter nagyságú fedett tartasz is tartozik. Az ingatlan melege H tarifás hűtő -fűtő klímákkal, valamint kondenzációs gazkazánnal biztosított.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A másik telekrész 1579 négyzetméter, amelyen egy nettó 120 négyzetméter felújított ház áll. Az ingatlan szintén vályog építésű, amely utólag kapott teljes alap megerősítést téglából, valamint aljzati víz szigetelést. Az ingatlanban 3 szoba található, konyha + étkező, valamint egy fürdőszoba. A házhoz szervesen tartozik egy 15 négyzetméter nagyságú fedett terasz, valamit egy 22 négyzetméteres jól felszerelt, gépesített kerti konyha. Ennek az épületnek is minden helyiségében inverteres klímákkal van felszerelve, valamint kondenzációs gázkazán is biztosítja a meleget.

A telken található továbbá egy külön álló 10 négyzetméteres kültéri zuhanyzó, amely wc-vel és mosdóval szerelt. Továbbá ezen a telekrészen helyezkedik el egy 50 négyzetméter nagyságú, egy légterű, új építésű ház, ami jelenleg konditerem és csónakház funkcióval bír, amelyhez egy 24 négyzetméteres fedett terasz is épült.

A telken található egy 3 méter x 7 méter nagyságú, 150 cm mély medence saját zuhanyzóval és gépészettel, amelynek a vízellátása egy 70 m mély fúrt kútból biztosított. Mindkét telken több vízvételi és csatornázási pont épült, amely további épületrészek becsatlakozását teszik lehetővé az ingatlankomplexumba.

A parkosított telken helyet kapott egy futballpálya, ping pong asztalok, és akad hely bőven minden szabadtérben végezhető sportolásra is.

Központi helyen fekszik az ingatlan. Boltok, buszmegálló, posta, tömegközlekedés, strand pár percen belül elérhető.!...]”

További remek ajánlatok, házak és nyaralók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!