Jászkunság

2017.07.30. 11:30

Csalók ismét visszaélnek a Tigáz nevével

Újabb „trükkös szakemberek” jelentek meg megyénkben, akik a Tigáz megbízottainak adva ki magukat, igyekeznek pénzt beszedni a gyanútlan fogyasztóktól készülékük korszerűsítésére, vagy előzetes állapotfelmérés címén – hívta fel a figyelmet a jelenségre a szolgáltató cég.

Czakó Nóra

A társaság értesülései szerint sokan adtak már át akár több tízezer forintot is a csalóknak.

A további csalások megakadályozása érdekében a Tigáz felhívja ügyfelei figyelmét, hogy ők nem bíztak meg senkit azzal, hogy ilyen tevékenységet végezzen.

A megbízásukból dolgozó munkavállalók arcképes, a Tigáz arculati elemeket tartalmazó igazoló okmányokkal, a megbízott vállalkozók pedig megbízólevéllel rendelkeznek.Az ügyfelek felkeresésekor az az első lépés, hogy e dokumentumokkal igazolják magukat, és semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére.

A társaság mindezek miatt arra kéri ügyfeleit, hogy csak olyan személyeknek nyissanak ajtót és engedjék eljárni, akiknek személyazonosságáról, valamint szándékairól meggyőződtek. Ha pedig visszaéléseket tapasztalnak, forduljanak a rendőrséghez, vagy jelezzék a Tigáz ügyfélszolgálatán.

Czakó Nóra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!