ABONY

2017.07.15. 10:30

Új pszicho­aktív anyagot találtak egy abonyi házkutatáskor

Korábban egy lakásotthonban, a minap pedig két újabb abonyi helyszínen kerestek kábítószert a rendőrök. Ezúttal a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége is bekapcsolódott az akcióba.

H. G.

– A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói, a készenléti rendőrök és a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak közreműködésével egyszerre két abonyi helyszínen tartottak házkutatást július 11-én kora reggel. A 33 éves K. Gábor és a 32 éves K. János otthonában összesen bruttó 154,7 gramm kábítószergyanús fehér port, ismeretlen eredetű színtelen anyagot, valamint több százezer forint készpénzt és több mobiltelefont foglaltak le a rendőrök – tájékoztatta honlapunkat a rendőrség.

A hatóság honlapján közölte: A két elfogott férfit új pszicho­aktív anyaggal visszaélés és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.

A bűnszövetségben folytatott tevékenység többi tagját – 9 embert – már 2017 januárjában eljárás alá vonta a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!