RABLÁS

2017.11.28. 14:45

Kitépte ismerőse nyakából a láncot, majd elmenekült a karcagi férfi

A Karcagi Rendőrkapitányság vádemelést javasol a karcagi rablás ügyében.

Ahogy arról korábban hírt adott a rendőrség, a sértett 2017. augusztus 28-án este találkozott egy ismerősével Karcagon, akivel beszélgetni kezdtek.

A társalgás közben a 40 éves férfi kitépte társa nyakából annak nyakláncát és elhagyta a helyszínt.

A karcagi rendőrök két órán belül elfogták és a Karcagi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost.

A nyomozók K. Dénest rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt még a bejelentés napján gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrök a gyanúsítottnál tartott házkutatás alkalmával a nyakláncot megtalálták és lefoglalták. A Szolnoki Járásbíróság 2017. augusztus 31-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

A Karcagi Rendőrkapitányság az ügyben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

Borítókép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!