EZ TÖRTÉNT SZERDÁN

2018.01.04. 09:28

A 442-esen disznók szabadultak el, Kunszenten pedig egy férfi a saját pincéjébe zuhant

Szerdán reggel felborult egy hízókat szállító terepjáró az utánfutójával együtt a martfűi sörgyár kanyarja előtt, Szolnok irányába haladva.

Forrás: Tiszaföldvári ÖTP

Személyi sérülés nem történt és az állatok sem sérültek meg, csak elszabadultak. A sertések kb. 200-250 kilogrammosak voltak egyenként, a terepjáró utánfutója 6 db-ot szállított – számolt be honlapunknak Fábián Attila, a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltóság parancsnoka.

Forrás: Tiszaföldvári ÖTP

A gépjármű az oldalára borulva, a 442-es főútra merőlegesen állt, így forgalmi akadályt képezett. Az utánfutó az árokba szintén oldalára borulva helyezkedett el.

Az elszabadult sertéseket a közeli sörgyár parkolójában terelték össze.

Forrás: Tiszaföldvári ÖTP

Itt civilek, a KPM dolgozói, a sörgyár dolgozói, a rendőrök és a tűzoltók segítségével dugólétrák és raklapok használatával felterelték a jószágok az utánfutóra. Az elszállításról a tulajdonos gondoskodott.

Szerdán délután saját házának pincéjébe zuhant egy ember Kunszentmártonban, a Kossuth utcában – tudtuk meg a megyei katasztrófavédelemtől.

A férfi alatt egy fedlap tört össze, ezért zuhant a több mint két méter mély pincébe, ahonnan nem tudott kijutni. Bokáját a mentők rögzítették, ezt követőn emelték ki a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók a mélyből. A férfi kórházi ellátásra szorult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!