Őrizetbe vették

2022.01.01. 12:34

Mezőtúri garázsból lopott láncfűrészeket egy fiatal férfi, nem ez volt az első hasonló ügye

A mezőtúri rendőrök a bejelentéstől számított két órán belül elfogták azt a férfit, aki több láncfűrészt vitt magával egy helyi ingatlan garázsából.

Szoljon.hu

Őrizetbe vették a 23 éves férfit Fotó: police.hu

A Mezőtúri Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés egy helyi lakostól, mert ismeretlen tettes az ingatlana garázsából ellopott három darab benzinmotoros láncfűrészt 2021. december 30-án 8 óra és 2021. december 31-én 12 óra között - számolt be róla a megyei rendőr-főkapitányság. Az egyenruhások azonnal megkezdték a helyszíni szemlét, továbbá adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki.

Benzinmotoros láncfűrészeket vitt magával a férfi Fotó: police.hu

A bejelentéstől számított két órán belül a rendőrök elfogták és elszámoltatták azt a 23 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Kihallgatást követően a nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott, a későbbiekben előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására. Az egyik láncfűrészt már visszakapta a sértett, a másik kettőt még keresik a rendőrök.

A férfi ügyét egy korábban elrendelt büntetőeljáráshoz egyesítették a nyomozók, hiszen több rendbeli vagyon elleni bűncselekménnyel is megalapozottan gyanúsítható.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság hét rendbeli lopás vétség és egy rendbeli információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett kísérlete miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!