Közélet

2006.12.15. 12:10

Fideszes demonstráció a jövő évi költségvetés ellen

Vasárnap 18 órától demonstrációt tart a Fidesz szolnoki szervezete az MSZP Tófenék úti irodája előtt. Balla György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: céljuk az, hogy megkérjék a két szocialista parlamenti képviselőt arra, ne szavazzák meg a 2007. évi költségvetést.

SZOLJON

– A megszorítások nem oldanak meg semmit, nem jön rendbe tőlük az ország. Csak megélhetési válságot és feszültséget okoznak. Ezek az intézkedések egyáltalán nem demokratikusak – fejtette ki véleményét Balla György. Hozzátette, hogy egyetlen szám és adat sem mutatja azt, amit a kormánypártok a választások alkalmával mondtak, s amire felhatalmazást kaptak az állampolgároktól.

A Fidesz szolnoki szervezete által kezdeményezett demonstrációt valószínűleg az ország több helyén is megtartják. Az előre bejelentett, nyugodt, békés megmozdulás miatt a Tófenék út varárnap 16 és 20 óra között le lesz zárva. Az este hattól hétig szervezetett megmozdulásra mindenkit várnak, aki osztja véleményüket.

Ezek is érdekelhetik