Közélet

2008.02.05. 18:34

A sztrájk alatt a Volán besegít a MÁV-nak

Délután sikerült megállapodnia a MÁV-Start Zrt.-nek a Jászkun Volán Zrt.-vel arról, hogy a VDSZSZ-sztrájk alatti munkabeszüntetés idején mely bérleteket és vasutasigazolványokat fogadják el a menetrendszerinti autóbuszjáratokon — tájékoztatott Magyar Béla, a Jászkun Volán Zrt. helyközi üzletág-igazgatója.

SZOLJON

— A megállapodás értelmében tegnap nulla órától huszonnégy óráig a Jászkun Volán menetrend szerinti járatain elfogadták a MÁV-Start Zrt. által kibocsátott január havi, illetve január második félhavi dolgozói és tanulói bérletet. Ugyanezen bérletek esetén a február havi, illetve február első félhavi bérleteket a sztrájk végéig használhatja az utazóközönség. Ingyenes utazásokat csak a bérletben feltüntetett viszonylaton és kilométersávban vehetik igénybe az utasok, a különjáratokon nem érvényesek a bérletek. Ezen kívül a MÁV-dolgozók és hozzátartozóik érvényes arcképes igazolványával is felszállhatnak azok tulajdonosai a menetrend szerinti autóbuszokra, korlátozás nélkül. A megállapodás a sztrájk befejezését követő hatodik óráig tart majd, megközelítőleg ennyi idő szükséges, hogy helyreálljon a közlekedés régi rendje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!