Közélet

2008.03.30. 17:44

Közeleg a beiratkozás ideje

Nemsokára megkezdődik a beiratkozás a három általános iskola első osztályába. Az önkormányzat 2008. április 7–8. jelölte ki az iskolákba történő beiratkozás időpontjának. A gyereklétszám csökkenése Túrkevén is nagy feladat elé állítja az alapfokú intézményeket. A leendő elsősök száma 105 fő, de a Nevelési Tanácsadó javaslatára többen még az óvodában maradnak. A szülők számára ebben az évben is készült tájékoztató kiadvány, Suli hívogató címmel. Ebből a szülők megismerhették az iskolákat, az ott folyó oktató-nevelő munkát, sőt a leendő elsős tanító néniket is.

Török Róbert

A gyereklétszám csökkenése Túrkevén is nagy feladat elé állítja az alapfokú intézményeket. A leendő elsősök száma 105 fő, de a Nevelési Tanácsadó javaslatára többen még az óvodában maradnak. A szülők számára ebben az évben is készült tájékoztató kiadvány, Suli hívogató címmel. Ebből a szülők megismerhették az iskolákat, az ott folyó oktató-nevelő munkát, sőt a leendő elsős tanító néniket is.

 

Török Róbert -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!