Közélet

2008.03.28. 16:48

Összemérték tudásukat a fiatal tehetségek

Egy országos rendezvénysorozat részeként szervezték meg Jászdózsán a helyi Közösségi Házban a Ki Mit Tud tehetségkutató versenyt.

SZOLJON

Mint azt Paksi Viktor, szervező érdeklődésünkre elmondta, a fiatal tehetségek főként a Jászság településeiről érkeztek Jászdózsára. A műsor résztvevői különböző kategóriákban mérték össze tudásukat. A vers kategóriában legjobbnak Balassa Levente, zenében a Mi az ábra? zenekar, énekben Czuczu Veronika, szóló táncban Farkas Julianna, csoporttáncban pedig a Szambarátság Táncegyüttes aratta le a babérokat. A Ki Mit Tud különdíjasának Lantos Krisztinát választotta a zsűri.

Krisztina a Feeling System Tánccsoport tagjaként több csoporttáncban vett részt és szóló spanyol tánccal is fellépett. A rendezvény abszolút győztese a Musical Klub 60 csoport lett. A formáció mind ének, zene, valamint tánc kategóriában kimagaslott a mezőnyből. A klub előadói A dzsungel könyve musicalből mutattak be egy tizenöt perces részletet. A zsűri a verseny értékelésekor kiemelte, hogy nem csak az előadók produkciója volt jó, de az ehhez kapcsolódó színpadi díszlet is illeszkedett a produkcióhoz.

Ezek is érdekelhetik