Közélet

2009.02.14. 16:45

Iváncsik Imre marad posztján

Újraválasztották Iváncsik Imre polgári nemzetbiztonsági államtitkárt a területi szövetség elnökének az MSZP szombaton Szolnokon tartott megyei küldöttgyűlésén - közölte a kommunikációért felelős alelnök az MTI-vel.

MTI

A tisztújításon a politikus volt az egyetlen jelölt az első számú vezetői posztra - tette hozzá Csák László. Jelezte: Iváncsik Imre 2003 óta sorozatban negyedszer kapott bizalmat a küldöttgyűléstől.

A többi tisztségviselő szintén a helyén maradt, így továbbra is Tokár István az elnökhelyettes, és nem változott az öt alelnök személye sem.

Iváncsik Imre az MTI-nek elmondta: a párt megyei szervezete előtt három nagy feladat áll, minél sikeresebben szerepelni az európai parlamenti, majd a 2010-es országgyűlési képviselői, illetve helyhatósági választáson, ezért a politikai munkában a választókerületekre helyezik a hangsúlyt. A taglétszám iránt kérdésre azt válaszolta, az MSZP-nek a megyében 56 településen van helyi szervezete, összesen 1500 körüli párttaggal. Ennek kapcsán megjegyezte, azt is célul tűzték ki, hogy a területi szövetséget tovább erősítsék, és szorosabb kapcsolatot alakítsanak ki a civil szerveződésekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!