Közélet

2009.03.03. 13:42

Saját körzeti megbízottat szeretnének a településre

Nincs saját körzeti megbízottjuk a szelevényieknek. Korábban működött körzeti megbízotti iroda a településen, ám ez évekkel ezelőtt megszűnt.

NG

 — Jelenleg nincsen saját körzeti megbízottunk — mondta el Pánczél Ferenc polgármester. — Erre azonban szükségünk lenne, mivel egyre nagyobb méreteket ölt a „megélhetési bűnözés”. Elszaporodtak a falopások, apróbb lopások. Főleg Haleszban ugrott meg ezeknek az eseteknek a száma, mivel itt rengeteg a betelepülő. Tehát a lakosság részéről nagyobb igény merült fel a közbiztonság megerősítésére.

Jó kapcsolatot ápolunk a rendőrséggel, így a csépai illetve a tiszasasi körzeti megbízott gyakran átnéz hozzánk is, de más lenne, ha állandó rendőri jelenlét lenne a faluban. Félünk, hogy a környező településekről ideér a bűnözési hullám. Az önkormányzat területén, a polgármesteri hivatallal szemben van egy üres épületünk, garázzsal, ami ideális lenne irodának. Ezért bérleti díjat sem kérnénk, s még ennek átalakításra, rendbetételére sem kellene költeni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!